Scoupe | Дата: Воскресенье, 2011-07-31, 17.29 | Сообщение # 16 |
Сержант
Статус: Offline
| А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві. Це майбутнє Кожного УКРАЇНЦЯ!
midd+mo3g!
|
|
| |
Txubok | Дата: Пятница, 2023-09-22, 13.34 | Сообщение # 17 |
Рядовой
Статус: Offline
| Цитата antihahol ( ) Дорогие друзья хохлы скоро вашей столицей станет город герой Москва! А любого кто будет продолжать говорить на украинском, будут кастрировать и ломать 2 ноги. Так что беритесь за учебники и изучайте язык героев ! Русский язык! Дорогенький, а де ти, ще живий хоч? Якби я хотів на тебе зараз глянути...
"War. War never changes." - Fallout
|
|
| |